tiistai 12. huhtikuuta 2011

Inspiraatiokuvia Lontoosta

Käytiin syömässä Lontoossa Tate Museumin lähistöllä jossain ihanassa paikassa, josta sai nykyään niin suosittua "superruokaa". Ruoka oli myös superhyvää, minkä lisäksi paikan sisustus oli mielestäni tosi kiva.

Ensimmäisen kuvan kattovalaisin on sanalla sanottuna U-P-E-A! Jos olisi pikkaisenkin sähkömiehen vikaa, tuollainen ei kai?! olisi kovin vaikea kyhätä kokoon itsekään.... Yksinkertaisissa hyllyissä lojuvat vanhat tavarat olivat kivoja yksityiskohtia, minkä lisäksi seinillä oli myös työntekijöiden vanhoja lapsuuden lomakuvia jostain 70-luvulta -todella symppiksiä ja mukavia katsella nekin.

Paikassa yhdistyi mielestäni onnistuneella tavalla loft- ja jenkkiläinen dinerhenkisyys korkeinen kattoineen ja punaisine nahkasohvineen. Tilassa oli yhdistelty onnistuneesti myös moderneja, sekä vanhoja materiaaleja, kuten terästä sekä vanhaa puuta.

Sokerina pohjalla syötävän söpö käytävä joka johti edellistäkin herkullisempaan vessaan. Voiko näin söpöä vessaa ollakkaan?!? Jälkeenpäin ajateltuna olisi varmaan tarvinnut tehdä joku yllätyshyökkäys miestenkin puolelle, kauheasti olisi kiinnostanut minkälainen sisustus sieltä olisi paljastanut.. Mä inspiroidun näiden kuvien myötä hinnoittelemaan kirpparitavaroita, inspiroitunutta tiistaita vaan kaikille muillekin ihan minkä tahansa aiheiden parissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti